Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

Annyira már nem Dynamic-us a DNS

Az elmúlt évben a DynDNS szolgáltató elkezdte az ingyenes szolgáltatásainak megszűntetését. Eddig még úgy tűnt, hogy az eddig beregesztrált HOST-okat meghagyják, de az utóbbi időben egyre több visszajelzést kapok, hogy a HOST-ok eltűntek. Eddig a DynDNS csak akkor zaklatta a regisztráltakat levélben, ha az adott kapcsolat IP címe nem változott az elmúlt 30 napban és arra kért, hogy erősítsük meg rigisztrációnkat, amennyiben arra még szükségünk van. Ennek most vége! Az utolsó levelükben már azzal ZAKLATJÁK a regisztráltjaikat, hogy akkor is be kell lépniük az oldalra, ha az IP rendeltetészerűen változik és a HOST rendesen működik. Ez főként akkor jelent problémát, ha már nem tudjuk milyen e-mail címre kűldettük az ilyen típusú leveleket, mert ha ezekre nem reagálunk, akkor a HOST egyszerűen megszűnik.

DynDNS.com vége

Tapasztalatból tudhatjuk, hogy nem ez az utolsó variáció, lesz ez még rosszabb is vagy netán minden kellemetlen intézkedés után, majd elő akarnak fizettetni minket.

A probléma sokrétű, mert ahhoz, hogy egy ilyen szolgáltatást használni tudjunk, vagy egy router vagy egy PC-s szoftver (PCDVR esetén) szükséges. A routernek támogatnia kell a kiválasztott szolgáltatót, tehát nem teljesen mi döntjük el, hogy melyiket is szeretnénk használni.

 

Mivel ez várható volt, az utóbbi rendszereket én már a http://no-ip.com szolgáltatóhoz regisztráltam, amiket a mostani TP-LINK routerek már támogatnak. Sajnos a régi TP-LINK routerek nem támogatják ezt a szolgáltatót és ha nem lesz hozzájuk Firmware frissítés, akkor szerintem nem is fogják! A NO-IP egy regisztrációhoz 3 HOST-ot enged regisztrálni, tehát egy regisztrációval 3 végpontot is lekezelhetünk. Ha nincs routerünk, hanem a PC-nk közvetlenül kapcsolódik az internethez, akkor létezik PC-n futtatható programjuk is!

no-ip.com

Döntsük el, hogy az internetszolgáltatónknál előfizetünk FIX IP-re, netán a DynDNS.com-ra, vagy megnézzük a routerünk adta lehetőségeinket, netán cseréljük a routert.

Hogy ezek után, az elkövetkezendő években a NO-IP majd mit kezd az ingyenes regisztrációkkal, az még a jövö zenéje!

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: