Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

Karbantartási Akció

Társasházak és magántulajdonosok figyelem !

Minden új és meglévő ügyfelünknek az első két éves karbantartás INGYENES, ha 2012. November 1-ig velünk telepítteti kamerarendszerét.

Ingyenes Karbantartás

Nincs kiszállás, nincs egyéb költség, csak ha estleges eszköz cserére lenne szükség! Az ajánlat nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból vagy esetleges figyelmetlenségből, netán rongálásból adódó meghibásodásokra!

Információ Társasházak Részére

Mivel mostanában sok társasházi megkeresést kapunk kamerás rendszerekkel kapcsolatban, megtekinthető az oldalon az ide vonatkozó törvényi szabályozás a társasházi törvénnyel és az adatvédelemmel kapcsolatban is. Mágánházak és lakások védelméhez továbbra is az ingatlan tulajdonosának beleegyezése szükséges mindaddig, ameddig a kamerák csak a magánterületet figyelik.

Bővebben...

Társasházak kamerás védelme

Egy társasház kamerás védelméhez eddig minden tulajdonos írásos engedélyére szükség volt, amit nem minden esetben vettek figyelembe a rendszereket felszereltető Közös Képviselők és csak részben kértek engedélyt ezen eszközök alkalmazására. Ezen szabályok (2011. évi CXII. törvény) 2012 január elsejétől jelenősen változtak. A szabályok be nem tartása, akár több milliós bűntetést is vonhat maga után !

Társasházak védelme kamerával

Bővebben...

Skype

Elérhetőek vagyunk akár Skype-on is !

Bővebben...

Rendszer bővítés

Örömmel vettük, hogy megint bővíthettük egyik legnagyobb partnerünk rendszerét, aminek segítségével egy újabb üzletet, ezen belül 12 kamerát szereltünk fel és kapcsoltunk a központi géphez. Ezzel az új bekötéssel már 7 üzlet és összesen 52 kamera távoli élőkép elérése és régebbi események visszanézése, valamint letöltése lehetséges. Reméljük, mihamarabb újabb üzletet köthetünk a rendszerbe !

További cikkeink...

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: