Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

Hús, híg lében !

A két ünnep között szinte megállás nélkül boltok, üzletek rendszerkarbantartásaihoz hívtak, ráadásul olyanokra, amik még nem voltak egy (!!!) évesek sem. Nem kérdeztem, de gondolom a karácsonyi vásárlódömping alatt derültek ki azok a turpisságok amik lehetetlenné tették a rendszer üzemszerű használatát. Sajnos eszembe se jutott, hogy fényképeket készítsek, de megérte volna! Régebben a több kilóméter szigetelő szalag eltávolítása volt a legidegesítőbb probléma, de az olcsó árajánlattal nyerő "szakemberek" már ezzel nem is fárasztották a munkájukat javító igazi szakembereket, csak sodortak egy párat a kamerák vezetékein majd feldobták azt az álmennyezet tetejére. A krimpelt csatlakozó az első mozgatásra leesett a kábelvégről, már ha volt egyáltalán és sorolhatnám azokat a dolgokat amitől egy 15 éves kezdő műszerésznek is égnek állna a haja. Azt már meg sem említem, hogy a műszaki képzések első másodpercében megtanítják a kezdő "szakembereknek", hogy a PIROS vezetékre kötjük a táp pozitív ágát és a FEKETÉRE a negatívat, nem fordítva! Ezt még olyanok is hüledezve hallgatták, akik sosem fogtak még szerszámot.

"Szak"EMBEREK

Az összes csatlakozó lecserélése forraszthatóra (mert ha a körülmények engedik ilyet szerelek), nem kis feladat, a "csak dobjunk fel még egy kamerát" munka mellé. A tulajdonos is csak ámúlt azon amit mutattam, meg azon, hogy ez mennyibe is fog majd neki kerülni az egyszer már kifizetett telepítési (?) díj után.

 

Sok olyan helyen voltam, ahová adtam ajánlatot, majd a visszahívást már csak akkor kaptam, amikor rendbe kellett tenni a "nyertes" rendszert. Érdemes elkondolkodni azon, hogy az olcsónak látszó felszerelés, majd ennek a rendszernek a javítása, nem kerül-e majd jóval több pénzünkbe, mintha nem az első (pláne a többihez képest is) gyanúsan olcsó ajánlatot fogadnánk el? Mert még az eszközökről nem is beszéltem, amiket biztosan nem olyan jellemzőkkel ajánlottak ki mint amiket azok valójában tudnak! Minden szakmában problémát jelent, hogy a hozzá kicsit sem értő emberek a verhetetlen végösszegű ajánlataikkal elvisznek egy munkát, majd egyszerűen eltűnnek, a munkájukat megillető garanciával együtt! Ekkor jönnek azok, akik már az ajánlat bekérésekor is megvoltak és láss csodát, a Tulajdonos most is megtalálja őket!

 

A leírásban most csak gyengeáramú rendszereket említettem, de volt szerencsénk hasonló szakértelemmel kivitelezett elektromos hálózattal is. Egy halálos áramütés vagy lakástűz után már biztosan késő lesz a bánat!

 

Ha ez a szemlélet nem változik meg hamarosan, akkor az igazi hozzáértő szakemberek szép lassan eltűnnek, és a kontárok meg jönnek, maradnak, cserélődnek!

 

Sajnos ez a helyzet, minden szakmunkára igaz!

 

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: