Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

Ismét gond a DDNS címekkel!

Sajnos, most kellett tapasztalnom, hogy a NO-IP szolgáltató, minden kezdeti öröm ellenére elkezdte a felhasználók kitiltását, valószínüleg a következő okok miatt:

 

Mint az köztudott a legtöbb DDNS szolgáltató, ha nem változik a hozzá beregisztrált HOST-hoz csatlakozó intenetkapcsolat IP-je 30 napig, akkor egy ellenörző levelet küld, amiben egy megerősítő linkre kattintva kérhetjük a HOST további fenntartását. Ha folyamatosan változik az IP, akkor ilyen gond nincs, de legtöbb esetben egy router ha gyorsan csatlakozik újra, könnyen visszakapja ugyanazt az IP-t amin addig működött a kapcsolatunk.

Mivel sok felhasználó nem tudta értelmezni ezen leveleket, én intéztem ezt a regisztrációt és több átirányitás után intéztem a hosszabítást, amennyiben erre szükség volt. Sajnos ennek most vége, mert valahogy szűrni kezdték az azonos IP-ről érkező hosszabbításokat, regisztrációkat.

 

Megint csak pár lehetőségünk maradt, hogy elérjük a rögzítőnket távolról:

 

1. Előfizetünk FIX IP szolgáltatásra az internet szolgáltatónknál ("T" szolgáltató esetén csak üzleti előfizetéshez kérhető) és a távoli eléréshez használt szoftverünkben (PSS, iDMSS, gDMSS) átírjuk az eddig használt HOSTnevet erre a címre.

 

2. Saját magunk regisztrálunk (saját email címmel) a NOIP.COM oldalon egy hostnevet.

 

3. Használjuk a DVR saját szerverét és itt regisztrálunk hostnevet. Régebbi rögzítők esetében ezt a lehetőséget sajnos ki lehet zárni. Új rögzítők a QUICK DDNS vagy DAHUA DDNS szervert támogatják.

 

Alábbiakban az utóbbit próbálom leírni:

QUICK DDNS regisztráció

 

Ha nem rendelkezünk fix IP címes internet előfizetéssel vagy nem tudjuk hogyan regisztrálhatunk a NO-IP.COM-on saját HOST nevet, netán a routerünk nem támogatja a NO-IP.COM szolgáltatót, akkor lehetőségünk van a DVR gyártójának a szerverét igénybe vennünk. Régebbi rögzítőkben DAHUA DDNS-ként, az újabb rögzítőkben QUICK DDNS-ként szerepel ez a lehetőség. A két cím között jelentős különbség az, hogy az előbbi Taiwanon van, míg az utóbbi Németországban. A regisztráció menete mindkét esetben ugyanaz, csak a QUICK helyett a DAHUA szó szerepel! Az alábbi leírásban igyekszem bemutatni lépésről lépésre, hogyan regisztrálhatunk magunknak ilyen címet!

 

1.      Internet böngészőben nyissuk meg a www.quickddns.com oldalt! A www előtag beírása kötelező, különben az oldal nem nyílik meg!

 

 

2.      Kattintsunk a „NOT REGISTER?” feliratra a kép alapján! Ezután a következő regisztrációs ablak nyílik meg!

 

 

3.      A fenti kép alapján töltsük ki a mezőket. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! Ha végeztünk, akkor kattintsunk a REGISTER gombra.

 

 

4.      Ezután a rendszer küld a regisztrációkor megadott címre egy ellenőrző levelet, amiben található egy link melyre rákattintva erősíthetjük meg regisztrációnkat! Ha a levélben szereplő linkre kattintunk akkor a következő ablak nyílik meg:

 

 

4.      Ez az ablak pár másodpercen belül átirányít a belépési (kezdő) oldalra:

 

 

6.      Lépjünk be a regisztrációkor megadott email címmel és jelszóval, majd az alábbi (üres) listát láthatjuk:

 

 

7.      Ezután lépjünk be a rögzítőnkbe! Ha nem él az eddig használt HOST-unk, akkor csatlakozzunk arra a hálózatra amin a rögzítőnk is van és a belső IP-je alapján (192.168.x.x) lépjünk be rá Internet Explorerből vagy a Dahua saját PSS szoftverén keresztűl! Az általam telepített rögzítők belső IP-je 192.168.1.100, ha egy rögzítönk van ugyanazon a hálózaton!

8.      Lépjünk be a rögzítőnk konfigurációs menüjébe! (Részletes leírás a „Dahua DVR kezelési útmutató.pdf”-ben!)

 

 

9.      Ha megnyílt a rögzítő konfigurációs menüje, akkor keressük ki a NETWORK menüpontot és ez alatt a DDNS almenüt.

 

 

10.     Töltsük ki az alábbi kép szerint, majd nyomjunk a SAVE gombra!

 

 

11.    Ha megnyomtuk a SAVE gombot, akkor zárjuk be a rögzítő konfigurációs menüjét és nézzük meg a QUICK DDNS listánkat. Ha mindent jól csináltunk, akkor a listában meg fog jelenni a rögzítőnk, az általunk megadott HOST-névvel!

 

 

12.    Kis és nagybetű különbségekkel ne foglalkozzunk, próbaként kattintsunk a listában a megjelenő hostnévre, amire egy új ablakban meg kell jelennie a rögzítőnk webes felületének. Ha ez sikerült, akkor ezt a hostnevet állítsuk be minden olyan eszközön, amivel távolról szeretnénk elérni a rögzítőnket. (IPhone, Android, PC)

 

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: