Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

Jéééé, látom!

Egy olyan rövid sztorit szeretnék leírni, amit ha én olvasnék egy másik honlapon, nyílván egy olcsó reklámfogásnak gondolnék, de ennek a sztorinak "szenvedő" (inkább élvező) alanya lehettem, ezért megosztom az erre járókkal. Aki nem hiszi, járjon utána! Részletek a "BŐVEBBEN" mögött...

Reggel csörgött a telefonom, az egyik társasháztól kerestek, ahol nemrég fejeztük be a szerelést. Na, gondoltam csak nem tönkrement valami ???? De, nem! (Most sem...) Egy eseményt szeretett volna a Közös képviselő lementeni a háta mögött álló rendőrökkel egyetemben, ugyanis hajnalban történt valami a ház előtt amiről szerettek volna információkhoz jutni, holott a törvény szerint a kamera nem nézheti a közterületet, csak a magánterületet. Ez ugye elég nehezen kivitelezhető, ha valaki a szellős kerítését szeretné figyelni, tehát akaratlanul is látszik valami az utcából, ha akarjuk, ha nem. SZERK.: Idő közben az Index is megemlékezett a esetről.

 

Megjegyzem, hogy ekkora marhaságot természetesen el sem tudok képzelni, hiszen ha az Én kamerám látja a szomszédot is, akkor ezzel nem őt kukkolom, hanem valamilyen szinten védem. Mondanom se kell, hogy ha valami történik egy kamerát ELLENZŐ illetékes területén, biztosan Ő lesz az első aki megkérdezi a szomszédtól, hogy nem látszik-e valami a felvételeken. Amikor a rendszert átadtam, akkor pont erről beszélgettünk a Közös képviselővel, hogy ha történik valami az utcán, akkor a rendőrség a kamera láttán biztosan be fog csengetni, holott ők tudják a legjobban, hogy nem szabad a közterületet figyelni! Minden kamera ellenző azt hiszi, hogy az ilyen rendszerek tulajdonosai napi 24 órát űlnek a monitorjuk előtt és azt figyelik, ki mászik bele a képbe. Ez BAROMSÁG! Azért vesszük fel, hogy ha történik valami, akkor vissza lehessen keresni, esetleg távollét esetén rá tudjunk nézni a területünkre, nem másért.

 

Szóval a kerítés sajátosságai miatt látszott valamennyire az utca, és mivel a rendszer új volt, telefonon segédkeztem a lementett felvétel AVI-ra alakításán, majd nyugtáztam a dolgot, hogy a rendszer jól vizsgázott. Délután ismét csöngött a telefonom (a Közös képvselő ismét), hogy a rendőrők visszajöttek megköszönni, mert elkapták az illetőt és megjegyezték, hogy eddig sosem kaptak ilyen jó minőségű felvételeket és megjegyezték, hogy minden kamerának legalább ilyennek kéne lennie amik üzembe vannak helyezve! Meg kell jegyeznem, hogy a felvétel periférikus anyagait használták csak fel, nem pedig azt amit a kamera direktbe látott.

Nem mi tudjuk a tutit! Nem mi tudok bármit jobban mint más, csak bebizonyosodott az, hogy ha felteszünk egy rendszert, akkor az legyen használható, olyan eszközökkel, amik értékelhetőek és nem csak úgy néznek ki. A napsütés, a sötétből világosba nézés, erős szembefény, erős háttérfény, egyszóval a szélsőséges látási viszonyok, nem kitalált rémtörténetek, hanem olyan problémák, amiket a pár ezer forintos kamerák nem tudnak kompenzálni. Örök harcot vívok a kontár rendszerek ellen és sokszor elmondom, az ajánlatokat kérőknek, hogy nem vagyok hajlandó egy bizonyos műszaki minőség alá menni, ami megkövetel egy bizonyos anyagi ráfordítást a megrendelő részéről (is). Nem teszek fel olcsó kamerákat azért, mert mindenképpen Én szeretném elvégezni a munkát, a sok "megélhetési telepítő" (tisztelet a kivételnek) előtt. Nem szeretnék kirohangálni, hogy az olcsó vackokat javítgassam, karbantartás címen, mert jobb helyre is mehet a benzinem. Műszaki problémák bármikor akadhatnak, az ördög nem alszik, nem az ilyen meghibásodásokra gondoltam. Mint azt máshol leírtam, ha a legolcsóbb ajánlatot keresik és nem a műszaki tartalom alapján döntenek, akkor TŐLEM NE KÉRJENEK ÁRAJÁNLATOT, mert azt biztosan nem tőlem fogják megkapni! Sokszor 4-5 helyről kell összevadászom a rendszerhez szükséges anyagokat.

 

Ebben az esetben is bebizonyosodott, hogy jó volt a műszaki hozzáértés akkor, amikor kiválasztották az eszközöket! Mondjuk arra álmomban sem gondoltam, hogy alig két hét elég ennek bebizonyosodásához.

 

Nagyon jól esett, hogy ilyen híreket (és kritikát) kaptam, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: