Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

Elérhetőségek

Veress Szabolcs
Summa-Account Bt.

Cím:
Lovag utca 14.
Budapest
1066
Magyarország

Telefon: 06(1) 354-0276
Fax: 06(1) 312-3514 (FAX)
Mobiltelefon: 06(70) 220-3077
http://megfigyelokamerak.hu

Információ: Ha bármilyen kérdése van, írjon !

Ha árajánlatot szeretne kérni, akkor használja a főmenü ÁRAJÁNLAT pontját vagy üzenjen a lap aljáról.

Kérem, hogy árajánlat kérésekor pontosítsa igényét, ugyanis sokszor kis apró részleteken sok-sok ezer forint múlhat !

Az általam telepített rendszerre 1 év teljeskörű és plusz fél év ingyenes javítási garanciát vállalok, az eszközöket is beleértve !

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra ! (Rongálás, villám, stb.)

Kérjük Önt, hogy tiszteljen meg annyival, hogy válaszol az árajánlatra, még akkor is ha a választása másikra esett, ugyanis a legegyszerűbb árajánlat összeállítása is több órát vehet igénybe !

Üdvözlettel,
megfigyelokamerak.hu

FONTOS:

Minden kéretlen levelet, illetve azok feladóját SPAM-ként indexeljük a központi szerveren, így azok sok más címen is SPAM ként lesznek kezelve, ezért kérjük, hogy feleslegesen NE küldjenek számunkra ilyen KÉRETLEN leveleket !

KÖSZÖNJÜK !

 Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: