Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

MIÉRT IS JÓ EGY KAMERARENDSZER ?

 

Ha a felsoroltak közül egyre is IGEN a válasz, keressen bizalommal !

 

HA ÖNNEK ÜZLETE VAN:

 

  • Előfordult már, hogy azon gondolkodott mi folyhat üzletében amíg Ön máshol a többi ügyét intézte ?
  • Hogy az alkalmazottja időben nyit vagy zár ?
  • Netán fenyegették már meg az alkalmazottját az üzletben ?
  • Esetleg loptak már az üzletében és nem tudta ezt érdemben bizonyítani ?
  • Fizettek már Önnél hamis bankjeggyel ?
  • Netán adódott problémája abból, hogy a vevő szerint más címlettel fizetett mint amennyiből visszakapott ?

 

Visszakeresés a rögzítő szoftverével

 

HA ÖN MAGÁNSZEMÉLY:

 

  • Gyanús események történnek a lakás, ház körül ?
  • Netán illetéktelenek mászkálnak az udvarában ?
  • Vagy csak biztonságban szeretné tudni családját, tulajdonát ?

 

Számos probléma létezik ami egyszerűen orvosolható, ha egy jó kamerarendszer működik Önnél ! Lehetőség van a kép és hang rögzítésére és online figyelésére is ha üzletében/otthonában esetleg internet kapcsolat is van. Mozgatható kamerával körbe is nézhet, ZOOM kamerával pedig ráközelíthet dolgokra, amennyiben erre szüksége lenne. Nem csak online, hanem rögzített anyagok visszanézésére és mentésére is lehetősége van távolról, aminek csak az internet kapcsolatának sebessége szabhat határt. Ha okostelefonja van, bármikor és bárhonnan figyelheti és mozgathatja (amennyiben mozgatható) élőben a kameráit, csupán egy internet kapcsolatra van szüksége, legyen az 3G-n vagy egy külső akár nyílt Wifi kapcsolat.

 

Gondolja végig: Érdmes-e a bosszankodi és állandóan nyugtalanságban élni ?

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: