Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

SZÁMÍTÓGÉP SZERVIZ

 

Mivel munkákhoz szorosan kapcsolódik a számítógép helyes összeállítása, beállítása - konfigurációja, foglalkozunk számítógépek, laptopok javításával, bővítésével, akár kiszálással is !

Egy kiszállás alkalmával megpróbáljuk behatárolni a hiba okát, hogy az szoftveres vagy hardveres problémából adódik-e, majd javaslatot teszünk a probléma orvosolására.

Ha a probléma megoldása helyben kb egy óra alatt és külön felhasznált hardver nélkül megoldható, akkor semmilyen más további költséget nem számolunk fel. Ha a megoldás helyben túl sok időt vesz igénybe, akkor a gépet elszállítjuk és a probléma megoldása után vissza is visszük, lehetőleg még aznap. Ha a javítás nem igényel hardver cserét vagy bővítést, akkor semmilyen további költség nem terheli Önt. Sem telepítésért, sem pedig az ügyfélnek már meglévő alkatrész beépítése esetén külön költséget nem számítunk fel. A kiszálláskor egyszeri kiszállási díj fizetendő, ami tartalmazza a számítógép el és visszaszállítási díját is amennyiben annak elszállítására sor kerülne.

Minden meglévő ügyfelünknek INGYENES telefonos segítséget nyújtunk.

Most havi 1000 Ft+Áfa (bevezető bruttó ár 1250 Ft) rendelkezésre állási díj fejében lehetőség van távoli segítségnyújtásra is, amit egy általunk telepített ingyenes szoftver segítségével tudunk elvégezni az Ön gépén. Ezen szoftver segítségével ONLINE segítséget is kérhet, például ha CD-t vagy DVD-t szeretne írni és nem tudja hogyan fogjon hozzá !

 

Kiszállási lehetőségek és díjak
Munkanapokon Normál (36 órán belül) 7 000 Ft
Sürgősségi (max. 4 órán belül) 11 000 Ft
Sürgősségi éjszakai (20:00-8:00) 20 000 Ft
Hétvégén és munkaszüneti napokon Normál (36 órán belül) 9 000 Ft
Sürgősségi (max. 4 órán belül) 14 000 Ft
Az árak NETTÓ árak és a kiszállást, valamint egy óra munkadíjat és egy esetleges el és visszaszállítást tartalmaz !

 

A kiszállási díj felszámítása a javítás elvégzéséhez lesz igazítva, tehát ha vasárnap jelenti be a hibát és a kiszállás hétfőre csúszik, akkor a munkanapi díj kerül felszámításra, nem a hétvégi díj ! A kiszállás megbeszélés alapján történik, tehát nem kell a fél napját otthon ülve töltenie, ránk várva.

Lehetőség van a számítógép vagy laptop sajátkezű beszállítására is, aminek javítására 24 órán belűl javaslatot és árajánlatot adunk. Ha azt elfogadja, akkor semmilyen más további költsége nem lesz az ajánlatunkban megadott összegen felül és maximum két munkanapon belül elviheti gépét. Ha hardveres bővítés nélkűl orvosolható a probléma, akkor ez mindössze 5000 Ft+Áfa összegbe kerül Önnek.

 

Windows Operációs rendszer telepítés meglévő (Ügyfél) lemezről: 10000 Ft+ÁFA (Hozzánk behozott gép esetén)

Adatmentés működő és összeomlott operációs rendszerről is ! Az esetleges szerelési munkák miatt, ennek ára egyénileg van megállapítva.

 

HÁLÓZAT ÉS INTERNET

 

Amennyiben internet kapcsolatának végpontjait szeretné bővíteni, azaz nem rendelkezik routerrel vagy csak cserélni szeretné egy pl. vezeték nélküli eszközre, keressen minket bátran ! Telefonos egyeztetés után már másnap délután beállíthatjuk hálózatát. Ennek költsége az adott napi NORMÁL kiszállás, plusz az eszközök ára. Mi a TP-Link eszközöket részesítjük előnyben, már az áruk és stabilitásuk szempontjából is.

 

Keressen minket bizalommal !

 

Üdvözlettel,

Veress Szabolcs

06(70)2203077

info[kukac]megfigyelokamerak.hu

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: