Kapcsolat

Kapcsolat

Ügyfeleink véleménye:

 

 

>> Kovács István (III. kerület)

Sokat gondolgodtunk amíg rászántuk magunkat egy rendszer felszerelésére, de nem bántuk meg. Azóta nyugodtak vagyunk, mert bármikor láthatjuk mi folyik a ház körűl. Köszönjük!


>> Nagy Ferenc (VII. kerület)

Nagyon sok volt a házban a ki és be járkáló egyén és sosem tudtuk, hogy ki és mikor csinál olyat amivel kárt okozhat a háznak. A rendszernek köszönhetően most bármikor megnézhetjük, hogy mikor ki volt a "Tettes".


>> Juhász Károly (Kecskemét)

A kérésünk hamar teljesült és maximális együttműködés után felszereltük a kamerákat, amiket azóta is rendszeresen használunk.


>> Sz. János (XXII. kerület)

Az első kamerákat más szerelte fel nekünk jó pénzért, de sok dolgot nem tudott megoldani amit szerettünk volna. Ezután jöttek hozzánk Szabolcsék és rakták rendbe az összecsapott vezetékeket, kamerákat és beállításokat. Azóta az üzletünkben felszerelt kamerával és mikrofonnal folyamatosan követhetük otthonról az alkalmazottainkat, hogy időben nyitnak vagy zárnak-e és hogyan is kezelik az Ügyfeleinket. Szinte azonnal megoldódik telefonon a problémánk, ha netán elkutyulunk valamit, mert a rendszer több éve tökéletesen működik. A laptopomat is Szabolcs tartja karban, ha problémám akadna.


>> Szerémi T. Ilona (Pest)

Egy olcsó "nagyáruházas" rendszert cseréltettünk le olyan eszközökre amiket nekünk ajánlottak. Megbíztunk az ajánlatukban és ma is megcsináltatnánk, ha nem lenne már meg ! :)


>> P. Antal (Kis és nagykereskedő)

Több kissebb üzletemet is figyelhetem egy helyről, ami hatalmas segítség. A rendszerhez évek óta nem kellett hozzányúlni, csak ha valami bemondta az unalmast, de ebben az esetben is nagyon hamar orvosolva lett a probléma. Amiért külön hálás vagyok, hogy nem csak a kamerák hanem a számítógépeim karbatartását is megoldják nekem.


>> Polnéz szolivilág (XI. kerület)

Már több esetben segített, hogy felszereltük a kamerákat. Volt már lopás, hamis pénz és fegyveres rablásunk is és mindig jól jött, hogy visszakereshettük az eseményeket.


>> Barta Katalin (Üzletvezető)

Sokszor megesett, hogy megvádolták az eladóinkat, hogy nem akkora címletből adnak vissza, mint amit átadtak, elloptak vagy megrongáltak ruhákat. Az üzletet figyelő kamerával ezek kiderítése már nem jelent problémát.


Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Termék keresése

Megosztás

Share/Save/Bookmark

VIDEÓMEGFIGYELÉS (CCTV)

 

Sokféle képpen hívják: biztonsági kamera, megfigyelő kamera, térfigyelő kamera, cctv rendszer, videómegfigyelő kamera, videómegfigyelő rendszer vagy éppenséggel nemes egyszerűséggel biztonságtechnikai rendszer, de a lényeg ugyanaz ! Az értékeink védelme, szemmel tartása, a népnyelv szerint: bekamerázása.

Manapság egyre nagyobb teret nyer a videomegfigyelés, ami elrettentő erején kívűl, fontos bizonyítékkal is szolgálhat különféle bűncselekmények elkövetése esetén. A jog lehetőséget biztosít a magántulajdon, magánterület megvédésére, életet nem veszélyeztető eszközök alkalmazásával. Aki már rendelkezik valamilyen riasztórendszerrel, az ezen technikával kiegészítve, biztosan nyugodtabban alhat, tudhatja biztonságban tulajdonát.

Egy egyszerű rendszer elemei

Az utóbbi időben a digitális technika fejlődésével ezen eszközök mérete, ára is jelentősen csökkent, tehát már magánszemélyek is viszonylag könnyedén megengedhetik maguknak. Szinte hónapról-hónapra újabb és újabb eszközök jelennek meg a piacon, a jobbnál jobb képi megjelenítés és rögzítés céljára. Léteznek hagyományos zárt körű rendszerek, valamint IP alapú rendszerek, amiknek a fejlesztésére az utóbbi időben egyre nagyobb energiát fektetnek a különféle gyártók. Minden rendszer egyedi kialakítást igényel, figyelembe véve a nappali és éjszakai, környezeti (por, hőmérséklet) és területi (láthatósági) viszonyokat.

Kamerával megfigyelt terület !

NEM ÁRT HA TUDJA:

Csak a pénztárca szabhat határt a rendszer tökéletességének, ami nem csak a kamerák milyensége, hanem a különféle rögzítők minőségére is vonatkozik, ugyanis egy megtörtént esemény visszajátszásakor nagyon fontos a rögzített képállomány minősége ! A különféle rögzítőknél lehetőség van helyi illetve távoli betekintésre, tehát akár kűlföldről is, interneten keresztűl (akár PDA vagy Androidos telefon segítségével) beletekinthetünk a jelenlegi vagy az elmúlt napok eseményeibe, amennyiben erre szükség lenne.

Androidos kezelőfelület (1) Androidos kezelőfelület (2)

Androidos alkalmazás képe, ami még csak élő képet közvetít, de hamarosan visszanézésre is alkalmas lesz.

Egy nagyobb családi ház megfigyelése, csapdaszerű védelemmel, 4 kamerával már elég jól megoldahtó, ami akár egy, a kamerák láttán meghiusúlt betöréskor behozhatja azok árát. Egy komoly rendszer mellőzi a nagyáruházakban "olcsón" kapható eszközöket, ugyanis ezek nem, hogy rossz minőségüek, de jóformán használhatatlanok és technikai támogatottságuk nulla ! Már volt olyan ügyfél, aki mondta, hogy annyival olcsóbban jött volna ki, ha azokat nem próbálja megvenni és felrak(at)ni ! Ezek azok az eszközök, amik ritkán hozzák be az árukat, ugyanis ha komolyan szükség van a jó megfigyelésre, akkor előbb utóbb egy jobb eszközökből álló rendszerre lesz szüksége...elhiheti !

Olcsó kamera ár

Skype

My status

 

DRAPP Linkkatalógus megfigyelokamerak.hu ARTidas linkgyűjtemény Linkkatalógusok linkgyűjtemény Ingyenes weboldal kereső és linkkatalógus WQW webkatalógus Webkatalógus Pagerank ellenőrzés

Linkorigo.net linkgyűjtemény Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény Webkat.hu linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac

Lapozz.hu linkgyűjtemény


| Summa-Account Bt.| BDS.HU Linkcenter| SEO - Keresőoptimalizálás | Linkkatalógus |


Ha esetleg bannert cserélne velünk: